I´m coming home, I´m coming...

Aaron Wan-Bissaka har fulgt formkurven til Manchester United tett, det virker som om dårlige kamper gjør Bissaka ekstra slapp, mens han briljerer på gode dager. Manager Ole Gunnar Solskjær vet han har litt tynt belegg på høyreback plassen og ønsker å gjøre noe med det allerede i januar.

The Telegraph skriver at Atletico Madrids Kieran Trippier, som forlot Premier League og Tottenham i 2019 er høyaktuell for en overgang til Old Trafford i januar. Tanken til den norske manageren er at Aaron Wan-Bissaka og Trippier skal utfordre hverandre på høyreback-plassen og redusere slitasje i et ekstremt tett kampprogram.

Les: Nå er det bekreftet: The Special One er tilbake!

Kieran Trippier var aktuell for en overgang til Manchester United i fjor sommer da han forlot Tottenham. Atletico Madrid skal ha startet samtaler om en forlengelse ut over sommeren 2022, men lysten på en retur til England skal ha satt en demper på de samtalene.

Trippier er oftere og oftere nest sist på ballen, slik han var i 2 – 0 seieren mot Valladolid på lørdag. Målene til Thomas Lemar og Marcos Llorente kom begge med assist fra engelske Kieran Trippier.

Trippier ble hentet at Diego Simeones lag i en avtale på 20 millioner pund fra Tottenham i 2019, og 30-åringen har etablert seg som en fast del av Atleticos start XI. Mundo Deportivo skriver at Manchester United skal være villige til å gi den spanske storklubben en fortjeneste på 10 millioner pund for en overgang i janar.

Den tidligere Burnley-forsvareren har startet alle 10 Atleticos La Liga-kamper så langt i 2020/21 og blir sett på som en viktig del av årets suksess, den evige treer leder La Liga med imponerende 26 poeng etter 10 kamper.

Les på F7: Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»