Antonio Conte har noe han ønsker å si Bilde: Inter Milan.

Da den italienske manageren Antonio Conte var i Tottenham tok det nesten et år får han sprakk og ikke klarte å kontrollere sine følelser, i Inter Milan var det en del av hverdagen. Nå som nyansatt manager i Napoli har det tatt 16 dager å opprøre 54 åringen.

Napoli har hatt en mildt sagt rotete sesong bak seg i Serie A, med en 10.plass sesongen etter de vant med Luciano Spalletti som nå er landslagssjef for Italia.

Les: Luciano Spalletti angrer sin egen beslutning

Antonio Conte tok over Napoli 5. juni i år og målet er umiddelbar suksess, da passer det gårlig at to av klubbens største stjerner er svært usikre på om de ønsker å bli med vidre.

Corriere dello Sport skriver at Antonio Conte er fly forbanna over hvordan Khvitsja Kvaratskhelia og Giovanni Di Lorenzo har oppført seg den siste tiden. Sinne inkluderer spillernes representanter og deres uttalelser.

Når det gjelder Kvaratschelia har han selv sagt at han vil ta en avgjørelse om fremtiden sin etter EM, mens agenten hans har gjort det klart at stjernekantspilleren ønsker å bytte klubb. Di Lorenzos representanter har også vært ute i media og uttalt at spilleren ønsker å forlate Napoli. Det liker ikke Conte.

Manageren gjorde det klart for klubbpresident Aurelio De Laurentiis at han ønsker å beholde begge spillerne i troppen, som sentrale nøkkelpersoner i lagbyggingen, da han signerte. Conte frykter også at duoens misnøye kan ødelegge dynamikken i Napolis garderobe og bidra til «disharmoni».

23 år gamle Kvaratschelia, som er under kontrakt til 2027, er svært nær en overgang til Paris Saint-Germain, den franske klubben står klar med mer penger enn Aurelio De Laurentiis klarer å si nei takk til.

Les på F7: Barcelona er tilbake!

Når det gjelder Di Lorenzo har han flere friere, øverst på listen finner du Juventus. Bakspillerens kontrakt løper til 2028.