Philippe Coutinho

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League.

To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen. Steven Gerrard har tilstrekkelig erfaring til å lede Aston Villa etter suksess med Rangers og Philippe Coutinho vil raskt blomstre igjen. – Bare vent og se!.

Denne våren blir fryktelig spennende!

Det er bare en uke til Everton, på samme måte som Manchester United i dag får kjenne på kroppen at Philippe Coutinho er tilbake i Premier League, men det kan godt tenkes det er uten Rafael Benitez som i dag fikk æren av å løfte Norwich opp fra jumboplassen.

Les: Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Hos Aston Villa var nyinnkjøpte Lucas Digne på venstrebacken, mens Philippe Coutinho startet i sin debut fra benken.

Etter fem minutter tok United et frispark utenfor feltet. Det ga Bruno Fernandes ledelsen med 1 – 0 da han vendte bort gjestenes midtforsvar og plasserte ballen knallhardt og utagbart for keeperen.

Les: Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Manchester United var altdominerende den første halvtimen, men så begynte Villa gradvis å få sjanser.

Aston Villa skrudde skikkelig til etter pause, hvor de kom til gjentatte sjanser. Men nok et stort tabbe kom til å koste The Villians etter 66 minutter. – En mismatch endte med Fred midt på Villas halvdel. Brasilianeren fant Fernandes, som kom stormende og dunket ballen inn i boksen via nederste kant av tverrliggeren til 2-0.

Så var det tid for Philippe Coutinho å gjøre sitt inntog. Brasilianeren viste seg frem umiddelbart med noen lissepasninger før han før han la ballen videre til Jacob Ramsey, som med en fin venstrebeint avslutning reduserte med et høyt mål til 1-2.

Fire minutter senere ble rollene mellom de to snudd da Ramsey spilte flatt over til Coutinho, som nesten snublet i ballen, men likevel utlignet til 2-2.

Coutinho hadde også bud på vinnermålet i sluttminuttene, men trærne vokste ikke inn i himmelen for den tidligere Liverpool-spilleren, som fikk en tam avslutning plyndret av De Gea.

Det endte 2-2 på Villa Park, hvor United led et dyrt poengtap, noe som betyr at de forblir på syvendeplass i Premier League seks poeng fra topp-4.

Aston Villa – Manchester United 2-2
Premier League
6′ 0-1 Bruno Fernandes
67′ 0-2 Bruno Fernandes
77′ 1-2 Jacob Ramsey
82′ 2-2 Philippe Coutinho