Angel Gomes var ikke fornøyd med å få mindre sjanser en lagkamerat Mason Greenwood som faktisk er et år yngre enn ham

19 år gamle Angel Gomes forlot Manchester United da hans kontrakt gikk ut i sommer fordi han ikke fikk nok spilletid eller godt nok økonomisk tilbud fra klubben. – Nå er han i følge RMC sport i forhandlingen med den franske klubben Lille om det som blir en gratis overgang.

Lille har «ekstra» penger på bok, men kan trolig ikke matche en Old Trafford lønning, men spilletid blir det nok av. Angel Gomes har fått vite han er helt nødvendig etter at klubben sender Victor Osimhen til Napoli og trolig Jonathan Ikone til Borussia Dortmund.

Les:Det er bare å lære seg navnet Thiago Almada med en gang

Lille har samtaler med flere uten at det reduserer sjansene for Gomes, blant andre Alfredo Morelos (Rangers,defensiv midtbanespiller) og Burak Yilmaz (Besiktas, spiss).

Angel Gomes som er født i London var lenge en yndling på Old Trafford, de fleste eksperter tror han ville med litt mer tålmodighet arbeidet seg inn til å bli en viktig del av laget. – I år ble det bare fem Premier League kamper for Gomes, alle som innbytter, jakten på mer spilletid, ble etterhvert det viktigste.

Lille håper å få sluttført en avtale i løpet av få dager, det er ikke slik at de er alene med sin interesse, men pr nå er det de som har presentert det beste opplegget.

Det kan godt tenkes han tar en «Pogba» og kommer tilbake til Old Trafford for en runde to, han savner allerede vennegjengen. Angel Gomes har vært Manchester United spiller de siste 14 årene.

Les: Bekreftet: Leeds har lagt inn bud på toppscorer