Vil leke mer!

Til stor irritasjon for Barcelona så er Angel Di Maria igjen ute og hyller Lionel Messi og forteller igjen han drømmer om å spille sammen med sin landsmann for Paris Saint-Germain. – Den franske hovedstadsklubben er en av få klubber som vil ha råd til å betale det som trolig kreves av Messi.

Det foregår en enorm dragkamp, om under tre måneder utløper Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona ut på dato, klubbens nye president Joan Laporta jobber i høygir for å lande en forlengelse.

Les: Glemt Chelsea stjerne håper å komme sterkere tilbake på Stamford Bridge

Paris Saint-Germain har vært knyttet til 33 år gamle Messi flere ganger, og i den franske storklubben håper høyrevingen Angel Di Maria å få Messi som en ny lekekamerat akkurat som de er med det argentinske flagget på brystet. «Basert på hele karrieren min og alt jeg har sett, tror jeg Leo fra en annen planet. Å ha ham som lagkamerat ville være fantastisk, men han er en Barcelona-spiller og har kontrakt. Etter det må vi se.

Jeg snakker mye med ham og forteller ham alltid at det viktigste er hans og familiens glede. Det er vanskelig å si noe annet» sier Angel Di Maria til beIN Sports.

Les på Popidol: Matthew Perry deler og sletter bilde fra «Friends» gjenforening

Lionel Messi har spilt hele seniorkarrieren i Barcelona, ​​der den lille trollmannen så langt har scoret vanvittige 663 mål og 291 assists i 768 opptredener.