Fra Frank de Boer sin video

Gjenreisningen av Nederland som fotballstormakt er godt i gang, Ronanld Koeman gjorde en god jobb, men rakk ingen store mesterskap før han overtok som manager i Barcelona for noen få uker siden.

En meget aktuell arvtager var managerlegenden Arsène Wenger, som mange inkludert oss her i Sporten er overbevist ville gjøre en glimrende jobb. – Hans ekstreme taktiske evner sammen med hans blikk for talent gjør at han passer perfekt i en jobb som landslagssjef, han hadde en stor ufordel, han er fransk og Nederland trenger å pumpe nasjonal stolthet inn i landslaget.

Frank de Boer har gått den «typiske løypa» for en nederlandsk spiller, først 15 år i Ajax, så Barcelona og når karriren egentlig var over, en sesong i Tyrkia, Skottland og så Qatar.

Nå har han fått kontrakt som leder av landslaget frem til over VM sluttspillet i 2022, hans første oppdatering i sosiale medier etter jobben ble en realitet henter frem legender og gammel storhet.

Les: Leeds har i ekspressfart hentet erstatter etter å ta tapt racet for Josko Gvardiol

Frank de Boer fikk over 100 landskamper for Nederland. Han ble seriemester med Ajax sju ganger og var også med da klubben vant mesterligaen i 1995.

Han har hatt blandet trenersuksess i klubber som Ajax, Inter Milan, Crystal Palace og Atlanta United.

I nasjonsligaen åpnet Nederland med borteseier over Polen før det ble hjemmetap mot Italia.

Les på Engelskeklubber: Bekreftet: Nelson Semedo er klar for Wolverhampton