Please, beskytt 20-åringen. (foto: dortmund, twitter)

Forrige uke dro makkerne Alfie og Raiola på signingsferd for prins Erling. Barcelona, Real Madrid fikk sine møter, så gikk turen til balløya for å lytte til hva hoffene i Manchester, Manchester, London og Liverpool har å tilby. Pep Guardiola var kjapt ute med å melde klubben av Haaland-racet.

-Med disse prisene kommer vi ikke til å kjøpe en ny spiss. Det er umulig, vi har ikke råd til det. Alle klubber sliter økonomisk, vi er inget unntak, begynner Guardiola ifølge Goal.

Les: Haaland-signatur ødela hvertfall ikke nattesøvnen til Guardiola

I Madrid var stemningen også kjølig etter å ha fått besøk av agent-kameratene.

Allerede noen timer etter Team Haalands turne til klubber i Europa kom Real Madrid med forsiktige uttalelser om at, hvis Erling Braut Haaland var seriøs med å ønske seg et bytte til den spanske hovedstaden fikk han ta kontakt. Real Madrid skal snart ha valg på ny president og i den forbindelse snakkes det om forsterkninger av de forskjellige kandidatene. Men selv midt i en heftig valgkamp fremstår Haaland som urealistisk.

Kylian Mbappé hadde nok en flott Champions League-kveld da han scoret to mål i 3-2-seieren mot Bayern München. Nå rapporterer TV-kanalen El Chiringuitos programleder, journalisten Josep Pedrerol, at franskmannen nærmer seg et trekk til Real Madrid. Hovedstadsklubben vil prioritere Mbappé fremfor Erling Haaland og David Alaba, som sies å være klubbens to andre overgangsmål i sommer.

Og Pedrerol tar det et skritt videre når han uttaler at Mbappé vil spille for Real Madrid neste sesong.

Hvordan få finansiering?

Det sies at klubben forbereder et bud som inneholder et overgangsgebyr i kombinasjon med brassen Vinicius Junior, som scoret to mål i den første CL-kvartfinalen mot Liverpool.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Senere torsdag opplyser Spanske AS at Mbappé har fortalt PSG om at han ikke vil forlenge kontrakten med klubben.

Mye som skjer samtidig, men ingenting som jobber for Haalands entourage. Manchester City har meldt seg ut, Real Madrid har nå flyttet siktet bort fra Dortmund-spilleren.

Kanskje ikke så lurt å sende agent-kameratene på rundttur? (foto: dortmund, twitter)

Two gone, four to go.

Les: Har ingen problemer med å bla opp milliard beløp for å hente tilbake Lukaku!