I´ll be back.

En ting er helt klart, Chelsea skal, koste hva det koste vil vinne pokaler igjen. Eier Roman Abramovitsj synes det er alt for lenge siden sist de vant Premier League (2016/2017 sesongen) og enda lenger siden de kunne løfte Champions League trofeet (2011/2012). – Dette ønsket er årsaken til at de fortsatt tygger på det vanvittige tilbudet til Team Haaland, men nå ser de ut til å dreie interessen bort fra Norges målmaskin og heller hente inn Inter Milan sin toppscorer Romelu Lukaku.

Den 27 år gamle belgieren har fått en ny vår etter overgangen fra Manchester United og stormer nå mot Serie A gull med Inter Milan. Inter Milan har hele elleve poeng ned til AC Milan, de er på vei til å bryte Juventus sitt ni år gamle hegemoni.

Les: Real Madrid stjerne snakker ut om Premier League rykter

Calciomercato melder at Chelsea, som Lukaku var en del av tidlig i sin karriere (2011-2014), jobber med et bud til Inter Milan på 100 millioner euro, litt over en milliard kroner. – Selv om budet effektivt vil løse Inter Milan sine økonomiske problemer er det ikke sikkert Chelsea står igjen som en vinner, både Manchester City og Barcelona har ikke tenkt til å gi seg uten kamp om det som er en av Europas aller fineste angrepsspillere.

Les på Popidol: Snart kan du oppleve Zlatan Ibrahimovic som Antivirus i Asterix og Obelix film