On top of Liverpool! (foto: everton, twitter)

Da var det igjen tid for Merseyside-derby. Forrige gang ble det poengdeling og Van Dijk og Thiago Silva rett inn i et lengre skadeavbrekk. Silva var tilbake, van Dijk tipper vi satt og vred seg i setet da han så lagkameratene sine la Ancelotti male byen blå.

Bølla Richarlison, som sendte Thiago en solid velkommen-til-Liverpool hilsen forrige kamp, hadde bestemt seg for å få ut kruttet foran Liverpools mål denne gang. Umiddelbart.

Les: Solskjær planlegger å sende Daniel James som læregutt hos en av verdens beste managere

Bare etter tre minutter hadde duoen Rodriguez og Richarlison sørget for 1-0 ledelse til de blå. Og igjen så vi Klopps store utfordring. Ikke bare lekker forsvaret, men Liverpool holder på ballen 70 % av kampen, har 6 skudd på mål og evner ikke å score.

I det 83. minutt fikk Everton straffe, og Gylfi Sigurdson sørget for 2-0 seier på Anfield. Like mange skudd på mål som Liverpool denne lørdagen. Forskjellen var at Ancelotti har trent opp gutta sine til å score.

Sorry, Klopp, der kom Everton også opp på 40 poeng med én kamp færre spilt. Tronen i Liverpool opptas av Carlo Ancelotti. Managerreven leverte Evertons første seier på Anfield på 22 år.

Les: Haaland med helt vill Bale-scoring!