Solskjær overbevist om at James har mer inne. (foto: united, twitter)

På torsdag sto Daniel James for scoring i siste minutt mot Real Sociedad. Totalt har det blitt fire scoringer og én assist på 23-åringen i løpet av 617 minutter på banen. Småpent, men fortsatt har venstrevingen til gode å gjøre skikkelig nytte for seg for Solskjær.

Selv om kritikere hevder James har farten, men ikke avslutningsevnen, holder Solskjær hardt på at spilleren han hentet sommeren 2019 har en plass på Old Trafford. Derfor er det ikke overraskende at det jobbes med en plan for å gi James omgivelsene for fortsatt utvikling.

Les: Er egentlig helt rått at Real Madrid leverer på dette nivået

Ifølge lokalavisa Manchester Evening News akter United å sende James på utlån neste sesong. Og hvor befinner de beste arbeidsforholdene seg for en spiller som skal guides frem til United-kvalitet?

Marcelo Bielsa hadde nesten fått med seg James fra Swansea i januar 2019, men helt på tampen av vinduet gikk overgangen i vasken. Dermed var det servert for Solskjær. Nå ryktes det om at United foretrekker å sende James til Bielsa (Guardiolas kandidat til status som en av verdens beste managere) for et år på fotball-dannelsesreise og ikke minst flust av spilletid.

Leeds har fått godt utbytte av Raphina på vingen denne sesongen, men skal ha opprettholdt interessen for James. Dette betyr at Bielsa trolig vil takke ja for muligheten til å få inn 23-åringen til den viktige andresesongen i Premier League.

Blir ikke bedre enn dette for James, Solskjær – og Leeds. Kjør på!

Les: Pål André Helland kunne valgt en utenlandsk klubb og tjent mye mer