Amahl Pellegrino

Bodø/Glimt fortsetter å score mål uten Amahl Pellegrino og har startet Eliteseriesesongen der de slapp sist sesong og spilleren som mange synes er rart ikke er på landslaget fortsetter å score mål uten Bodø/Glimt.

I vinter solgte Bodø/Glimt målmaskinen Amahl Pellegrino til San Jose Earthquakes for omtrent 3 millioner kroner.

Fire minutter etter han ble satt innpå åpnet Amahl Pellegrino målkontoen. – Så med en liten personlig melding til landslagssjef Ståle Solbakken nå som vi skal prøve å kvalifisere oss til VM. Hva med å gi Amahl Pellegrino en sjanse.

Les: På vei inn i samtaler om prestisjefylt trenerjobb

Natt til søndag i møtet med Austin FC fikk han ballen på sin venstreside foran mål og satte ballen iskaldt til høyre for keeper i det lengste hjørnet.

Målet til Pellegrino hjalp ikke San Jose Earthquakes som tapte 3 – 4 for Austin FC. Nordmannen så lenge ut til å ha sikret ett poeng for Earthquakes, men elleve minutter på overtid satte Sebastian Driussl inn 4–3 for Austin.

Pellegrino står bokført med fem kamper for Earthquakes etter overgangen fra Bodø/Glimt, tre av dem fra start. Og nå som «jet lagen» er ute av kroppen kommer målene til å komme tett.

Les på Engelske klubber: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet

I Bodø/Glimt leverte Pellegrino sine beste år i karrieren og endte med utrolige 55 ligamål på 71 kamper. I fjor slo han dessuten rekorden for antall målpoeng i én sesong da han scoret 24 mål og fikk 16 assist.