Frank Lampard tar inn ekstra luft etter scoring

Vi ønsker Frank Lampard alt vel, men våre lykkeønskninger ser ikke ut til å hjelpe. Suksess hos Derby, hoppet av for drømmereturen til Chelsea, sparket fra klubben med grunnlaget som ga Champions League-tittelen, rotende rundt etter ny jobb, innkalt til vikaroppdrag på Stamford Bridge da Graham Potter fikk fyken, her 11 kamper med katastrofale 8 tap og 2 uavgjort. Nå er «Big Frank» på vei inn i samtaler om ny trenerjobb.

Ifølge The Telegraph er Lampard på shortlist til det kanadiske fotballforbundet i forkant av verdensmesterskapet i 2026, der nasjonen er vertskap sammen med Mexico og USA. Canada ønsker å holde samtaler med Lampard så fort som mulig.

LES: Enorm Michael Edwards-triumf! Superstjerne går for rekordavtale med Liverpool

Canada har hatt Mauro Biello som leder på midlertidig basis siden avgangen til John Herdman, som trakk seg fra stillingen i fjor sommer for å ta over i Toronto FC. Lampard tilbrakte et år i USA på slutten av sin spillerkarriere med New York City FC.

Landslagstrener for Canada på hjemmebane. For den tidligere engelske landslagsspilleren med mesterskapserfaring, kan dette være en prestisjefylt – og passende jobb. Sikkert lurt å ta en pause fra trenerjobber på balløya.

Engelske klubber: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet