Allerede for sent å beholde Ander Herrera da Ole Gunnar Solskjær var på plass

261
Ander Herrera

Ander Herrera slet med å få spilletid under tidligere Manchester United manager Jose Mourinho, og til tross for oppsving etter at Ole Gunnar Solskjær overtok var det ikke mulig å overtale den spanske midtbanespilleren om å bli på Old Trafford. 

Paris Saint-Germain fikk han gratis, men kompenserte deler av det med å doble lønna i en avtale som varer frem til sommeren 2024.

Les: «Jeg vil aldri glemme United» -Den ekstreme lønna vil hjelpe

«Paris Saint-Germain er den største klubben i Frankrike, som fortsetter å utvikle seg og som spiller for å vinne alle mulige titler. Å komme til denne klubben er en ekstraordinær følelse»

Herrera lover å bidra med

«Hardt arbeid, profesjonalitet og lidenskap».

Les: Slutt etter 602 kamper, 210 mål og 28 trofeer

Herrera kom til Manchester United i 2014, fra Athletic Bilbao. – ørkenvandringen i klubben hadde vart for lenge og engelske fotballeksperter mener at Ole Gunnar kom for sent for å redde Ander Herrera sine negative følelser overfor ledelsen i klubben.

Vel på plass i Paris ble Ander Herrera tatt imot som en superstjerne, avstanden er stor til slik det var for under et år siden hvor han lurte på om han fikk spille denne uken. »

Vi får se hva som skjer når Ligue 1 sparkes igang om få uker, men trolig har Paris Saint-Germain sikret seg en spiller som vil bidra til suksess.

Les på Popidol: Tett mellom nyheter på Netflix og HBO i juli

Det var spesielt kommunikasjonen med toppsjef Ed Woodward og manager Jose Mourinho som ikke var bra.

«Ansettelsen av Solskjær skal ha sørget for at klubben ga et nytt forsøk på å beholde Herrera, men det var for sent, til tross for at United var villige til å betale en god lønn», skriver United-journalist Simon Peach på Twitter.

Kommunikasjon, eller mangelen på det, er et tema som har gått igjen hos flere United-journalister i England.

– Vanlig folkeskikk får deg langt her i verden. Herrera ble overrasket da han fant ut at kontrakten hans var forlenget med et år (klausul i kontrakten) via post forrige sesong, skriver lokalavisens Samuel Luckhurst.

Les på F7: Kvinner skjerp dere

Herrera forlater altså United vederlagsfritt, og dermed får klubben ingenting igjen for de 29 millionene pund de betalte Athletic Bilbao i 2014.