Alle kaster seg inn i kampen om utfryst stjernespiller

Adrien Rabiot

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel legger definitivt ikke papp imellom når han nå svarer på at Adrien Rabiot nekter å skrive under på ny kontrakt. – Den unge veteranen har stort sett vært en del av klubben siden 2012.

Det ser ut til at det stopper på 227 for den 23 år gamle franske midtbanespilleren, Paris Saint-Germain manager har utestengt han på ubestemt tid.

Adrien Rabiot ikke er en del av laget fremover.

 

Adrien Rabiot har fortalt klubben han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som går ut etter denne sesongen. – Den avgjørelsen har gjort han til en meget ettertraktet mann.

Paris Saint-Germain har kommet med flere avtaleforslag, det siste tilbudet skal inneholde en meget god lønn.

Barcelona skal være nærmest selv om alle nekter på at en avtale er gjort. Jose Mourinho før han ufrivillig overlot roret til Ole Gunnar Solskjær i Manchester United var opptatt av å hente han til Old Trafford. – Spørsmålet nå er om han er noe for Ole Gunnar hvis han får fortsette etter sommeren?

Også Liverpool skal være på ballen: Les: Gjør det ikke lett for Liverpool og Barcelona

 

Sportsdirektør Antero Henrique har sagt att Rabiot ikke vil spille de nærmeste månedene.

Dette bekrefter Thomas Tuchel til Goal:

«Det er klubbens beslutning at Adrien ikke er en del av laget. Jeg forstår og respekterer beslutningen, og nå må vi se hva som skal skje»

– Jeg har sagt flere ganger at jeg elsker spilleren, men denne situasjonen har pågått i lang tid. Nå har klubben tatt en beslutning, og jeg respekterer det.

23-årige Rabiot er rapportert på blokken i flere europeiske store klubber. Han er kjent for 227 kamper for PSG.