Alex Ferguson ønsket ikke Solskjær

Vi har et godt alternativ, David. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær er United-manager, basta bom. Men hadde det vært opp til 46-åringens mentor, hadde visst situasjonen vært en helt annen.

Egentlig er det ikke noe overraskende at Ferguson så for seg et helt annet utfall i fjor, der Molde-manageren ikke fremsto som det beste alternativet for å snu United-skute etter et skotsk, et nederlandsk og et portugisisk forsøk.

Trodde nok en skotte var løsningen.

Les: Marcos Rojo har fått beskjeden fra United-manageren

Samtidig har vi sittet igjen med inntrykket av at Sir Alex var den som løftet Solskjær inn i United-varmen. Ifølge Daily Mail var dette langt fra tilfelle.

For Ferguson var Mauricio Pochettino mannen som skulle lede United, da det ble klart at Mourinho skulle sendes bort fra Old Trafford. Ifølge avisen skal Sir Alex ha blitt snurt da hans anbefaling ble oversett og at han siden er blitt holdt utenfor rommet der avgjørelsene er tatt de siste månedene.

Les: United frister med ukelønn på 2,8 millioner kroner – er ikke nok

Fergusons favoritt.

Sant, eller ikke, vi tenker det er et sunnhetstegn at Manchester United kaster Ferguson-støttehjulene og lærer seg å sykle på egenhånd.

Du er sjefen. (foto: united, twitter)

Og for Solskjær har det ingen betydning om Ferguson støttet ham, eller ikke. Dette er nå historie. Ole Gunnar er sjefen.

Les: Solskjær: Glem City og Liverpool