Estadio Santiago Bernabeu er for tiden under oppussing noen som vil gjøre den til en av de beste stadionene i Europa. Real Madrid bruker mer enn 600 millioner euro på prosjektet.

Klubben regner med å arrangere arrangementer 300 dager i året på stadionet når den er fullført, inkludert konserter, forretningskonferanser, e-sportsturneringer og til og med basketball- og tenniskamper.

Les: Daniel James vet godt hvorfor han ikke lyktes hos Manchester United

Åpner om en uke !

Hemmeligheten bak et så multifunksjonelt stadion er Bernabeus uttrekkbare bane, som kan trekkes tilbake etter kamper for å gjøre det mulig for klubben å holde et hvilket som helst antall arrangementer som ikke er relatert til fotball.

En annen funksjon er et tak som kan lukkes helt, og gir besøkende sjansen til panoramautsikt over byen fra toppen av det mest ikoniske stadionet.

Nye Bernabeu kan også skryte av den nyeste teknologien som kan projisere bilder på hele yttersiden av stadion, samt en 360-graders resultattavle inne på stadion.

En annen hemmelighet som Real Madrid har holdt under wraps, er tillegg av et ekstra lag inne på stadion, som vil gi 4000 ekstra seter.

Et kjøpesenter vil være knyttet til stadion, med et Real Madrid -museum, multinasjonale butikker og forskjellige Michelin -stjerne -restauranter, og Plaza Sagrados Corazones har blitt gågate, og gir et grønt område for fansen å møtes før kampen.

Les: Sergio Aguero takket selvfølgelig nei til nr. 10

Nye Bernabeu kommer til å bli målestokken for alle moderne stadioner fremover.