Vet å presse opp ukelønna.

Signeringshistorien om Antonio Rüdiger tar nå en ny vendig. I oktober serverte Chelsea et lønnstilbud som tyskeren skal ha opplevd som provoserende dårlig, noe Granovskaia og gjengen ikke så seg enige i. Etter dette har exiten for midtstopperen virket som det eneste utfallet.

Real Madrid har siden i høst vært sterkt linket til spilleren på utgående kontrakt, fra 1. januar kunne Rüdiger sende sine tropper med representanter ut i Europa for å samle inn tilbud. Ifølge Foot Mercato har 28-åringen fått et formelt tilbud.

Les: En overraskende vending har løst Ferran Torres problemet

Det er PSG som har bestemt seg for å friste Rudiger bort fra en potensiell overgang til Real Madrid i sommer. Foot Mercato hevder Paris-klubben vifter med en årslønn på rundt 7 millioner euro (etter skatt, selvfølgelig), der sportsdirektør Leonardo gjør alt han kan for å overtale Rudiger til å velge bort Stamford Bridge og San Bernabeu.

Real Madrid sliter ikke uventet med tyskerens lønnskrav, hos PSG har Sergio Ramos sin usedvanlige trege start skapt usikkerhet om neste sesongs midtforsvar, nok til å jobbe aktivt for å overtale Rüdiger.