Slår Real Madrid, Juventus og Tottenham. Det er jo akkurat som RBK i gamle dager. (foto: ajax, twitter)

Som vi digger denne gjengen med unge Ajax-spillere. Eventyret fortsetter!

Manchester United prøvde, men måtte gi tapt for Barcelona. Ajax var fryktesløse i sitt returoppgjør mot Juventus og nektet å tape.

Halvannen måned etter at de sjokkerte Real Madrid på Santiago Bernabeu, la den nederlandske storklubben en ny gigant under seg.

– Vi vet at vi har spillere med gode tekniske ferdigheter. Vi frykter ikke noen lag. Vi vet at vi kan spille. Som dere kan se, er vi veldig gode i øyeblikket, sier matchvinner Matthijs de Ligt til Viasat.

Det var Ronaldo som sendte Juventus i ledelsen, men Donny van de Beek utlignet før pause. Etter hvilen var det Ajax som styrte.

Gjorde jobben sin, men holdt ikke. (foto: juventus, twitter)

Les: Manchester United legende arrestert

Etter et massivt press, kom den befriende scoringen i det 67. minutt. Supertalentet og kaptein Matthijs de Ligt (19) fløy, dunket både Daniele Rugani og Alex Sandro i luften, og sendte Ajax-fansen til himmels med en deilig heading.

Bråvoksen tenåring senket Juventus. (foto: ajax, twitter)

Les: Sparker sin nye manager etter bare 3 måneder

Neste potensielle offer blir Manchester City eller Tottenham. I Nederland begynner man å tro som aldri før på 2000-tallet. Forrige gang talentfabrikken vant Mesterligaen var i 1995.

https://twitter.com/FootHigh40/status/1118251060181766146

Sorry, Ronaldo, men dette var fortjent.

Les: Manchester United må tilbake til tegnebordet