Nicky Butt

44 år gamle Nicky Butt har 387 kamper for Manchester United og er en meget populær sjef for lages akademisatsing.

Daily Mail skriver at 44-åringen er arrestert på bakgrunn av mistanke om en hendelse i sitt eget hjem. Han skal være såpass alvorlig at han er varetektsfengslet.

Manchester United og politiet i Greater Manchester har avslått å kommentere saken overfor avisen. – Det har naturlig nok vært vanskelig å få svart fra Manchester United, de får for øyeblikket bank av Barcelona i Champions League. – Akkurat nå ligger de under 2 – 0 med mål av Lionell Messi.

Også en annen ex Manchester United spiller er i trøbbel, Paul Scholes skal ha spilt på 140 fotballkamper mellom 17. august 2015 og 12. januar 2019, heter det i en pressemelding fra FA.

Les: Det Engelske Fotballforbundet jakter Paul Scholes

44-åringen la skoene på hyllen i 2013. I tidsrommet han skal ha brutt bettingreglene, har han vært deleier av den lokale klubben Salford City.

Han er siktet etter paragraf E8. Der blir det blant annet slått fast at personer med tilknytning til en fotballklubb ikke skal spille på kamper. – Trolig slipper han unna med en bot og advarsel.

Les: Nå har Barnsley levert en formell klage på Joey Barton

Butt debuterte for United i 1992, og vant Premier League hele seks ganger under Sir Alex Fergusons ledelse. Tre FA-cuptrofèer og en Champions League-bøtte ble det også på United-legenden, som nå går en usikker United-fremtid i møte.