Takker for seg. (foto: bayern, twitter)

Det er kaos rundt David Alaba. Anklagelser fyres av i alle retninger etter at spilleren med nesten 400 kamper for førstelaget er alt annet enn enig med Bayern München om den økonomiske veien videre.

Sommeren 2021 står Alaba som free transfer hvis forhandlingene fortsetter i samme spor mellom østerrikeren og Bundesliga-giganten.

Les: Tottenham jobber med genial byttehandel!

Et tilbud på 11 millioner euro pr år ble gitt med bonuser på opptil 6 millioner euro de neste fem årene. Det skal Alaba har takket nei til tilbudet siden han mener han fortjener å være på samme lønnsnivå som Robert Lewandowski og Manuel Neuer (20 millioner euro) etter over et tiår i tjeneste for klubben.

Alabas agent, Pini Zahavi, skal være ivrig etter at Alaba endelig flytter på seg etter å ha å ha vært «stasjonær» siden 2009.

Les på Engelske klubber: Harry Kane har pekt ut de fire tøffeste forsvarspillerne

Ifølge Diario AS har Zahavi kontaktet Real Madrid for å by frem spilleren som kan dyttes inn i det fleste defensive posisjoner, en egenskap Zinedine Zidane vet å sette høyt.

For Real Madrid kan Champions League-mesteren på free transfer passe perfekt inn i de virus nr. 19-styrte overgangsplanene neste sommer.

Spillet om Alaba har nådd neste nivå.

Les: Galskap å tuppe ut Sergio Ramos