Pensjonert fra Real, men lover at han skal kjempe for flere titler. (foto: real, twitter)

På tirsdag scoret el Capitan sin 100. scoring for Real, like godt i Champions League mot Inter Milan. At 34-åringen fortsatt er enorm i Real-drakten står utenfor diskusjon. Hvis du ikke heter Florentino Perez.

Real Madrids mektige president gir Sergio Ramos signaler som ikke akkurat oser av takknemlighet for lojaliteten midtstopperen har vist og trofeene han har hentet siden 2005.

Les: Reguillon kunne ikke tro det: Tottenham har fikset golfbane til Bale

Ramos ønsker selv å avslutte karrieren på San Bernabeu, men mener han fortsatt har minst to gode år i beina. Real Madrid er kjent for sin kompromissløse holdning til spillere som har passert 30: Her tar vi ett år av gangen.

Ifølge spanske Deportes Cuatro akter Real å tilby Ramos en ny forlengelse, men kapteinen har ikke hørt noe. Signalene sier heller ikke om at det kommer et tilbud fra klubben med det første.

Vi skjønner ikke at Perez tør å risikere Sergio Ramos´irritasjon over situasjonen frem mot nyttår. Ifølge Football-espana står nemlig Ramos fri til å signere med ny klubb fra 1. januar 2021 da han gåt inn i de siste seks månedene av kontrakten.

For oss er det en gedigen bommert av Perez å leke med spilleren som Harry Kane beskriver som den av fire forsvarsspillere han er mest imponert over.

Les: 4 forsvarsspillere Harry Kane ikke kan fordra å møte

Eller er dette bare et signal om at Real planlegger å erstatte Zidane og overlate til ny manager å vurdere skjebnen til Ramos? Vi bare spør, for det er ikke til å fatte hvorfor Perez ikke tar frem albuen og hilser Reals viktigste spiller gjennom flere tiår velkommen til to nye år.

Les: Paul Ince dummer seg skikkelig ut når han skal forklare hvorfor ansettelsen av Solskjær var en panikkhandling