Mané og kompis Milner. (foto: liverpool, twitter)

Er det enkeltspillerne, eller er det laget som helhet? Det er det store spørsmålet hos Liverpool-supporterne denne sesongen. Sadio Mané har ingen gode svar.

Mané tipper 30 i år, og har opplevd en oppadgående kurve fra Metz, til RB Salzburg, Southampton, til Liverpool. 14 scoringer og 7 assists denne sesongen er fortsatt en grei statistikk, men for den senegalesiske landslagsspilleren har det vært en uforklarlig ræva sesong.

Les: Atletico Madrid interessert i Eliteseriespiller

-Det er den verste sesongen i karrieren min. Det må jeg innrømme, begynner han til Canal Plus.

-Hvis du spør meg hva som er galt, vil jeg ha problemer med å svare det, for jeg vet det ikke. Jeg har alltid prøvd å være positiv, selv om tingene går bra eller dårlig, fortsetter Mané.

Som valgte å få en totalsjekk av systemet for å finne feilen.

-Jeg har tatt en test for å få sett gjennom kroppen, om jeg spiser det riktige, eller om noe har endret seg. Men de sjekket resultatene og alt var fint, kommer det fra Mané.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Var ustoppelig (foto: liverpool, twitter)

Vi begynner å lure på om den tynne luften på toppen av Champions League -og Premier League-tindene har gjort det nødvendig for Liverpool-spillerne å gå ned til lavlandet for en pause.

Mané lover å jobbe steinhardt videre, som resten av Liverpool-spillerne. Neste sesong tipper vi de røde er kvitt høydesyken.

Go Reds!

Les: Bekreftet: Andes Iniesta nekter å gi seg