Åge Hareide slipper ut litt luft

For de som er i tvil, det er i Bodø det skjer, ikke bare har de Norges desidert beste fotballag, det bygges en helt ny bydel, kulturhus i milliardklassen og infrastruktur rustes kraftig. Den nye hovedtreneren til Rosenborg Åge Hareide vet det trengs ekstraordinært hard arbeid å få Trondheim til å bli Norges fotballhovedstad igjen.

Bodø/Glimt har i praksis sikret seg seriegullet, etter 17 kamper har de 47 poeng, 13 poeng foran Molde på andre. Rosenborg er ute av gullkampen nede på fjerdeplass med 29 poeng.

Les: Bayern München elsker å knuse Schalke

Markus Henriksen som har hatt historisk uflaks i England er fristilt fra kontrakten med Hull og på leting etter noe nytt, men tro ikke at det dermed er enkelt å hente han hjem igjen til Norge.

Åge Hareide forteller til Adresseavisen de har tatt kontakt med midtbanespilleren: «Vi har snakket med han, både jeg og Micke. Men det er ingen framdrift»

«Det er opp til Markus selv å ta en beslutning. Per i dag vet jeg ikke noe mer om hva han velger»

Rosenborg må trolig grave dypt ned i skattekista for å gi Markus Henriksen en lønn som matcher deg som trolig presenteres av en rekke klubber i Europa. – Han skal være aktuell for klubber i England, Tyskland, Nederland og Tyrkia.