Bayern München slo Schalke 04 8-0 da de åpnet den nye Bundesliga-sesongen hjemme i München fredag ​​kveld.

Bayern München har vært helt suverene i 2020, der det bare er en kamp som klubben ikke har vunnet. – Det virker som om maskinen virker bra også etter den korte sommerpausen.

Etter bare fire minutter skjønte Schalke det skulle bli en tøff kveld.

Les: Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb

Joshua Kimmich sparket en lang ball opp til Serge Gnabry som tok den ned i kanten av sekstenmeteren. Så tok han et eneste trekk mot venstre, hvorpå han banket ballen i det lange hjørnet. 1-0.

Ledelsen ble doblet etter 19 minutter da Goretzka straffet sin tidligere klubb med et godt plassert spark fra kanten av sekstenmeteren.

Angrepene rullet ned mot Schalke, som ikke klarte å stille opp og etter en halvtime ble det begått et straffespark på Robert Lewandowski.

Polakken tok den av seg selv, og han sparket trygt ballen i mål flatt i venstre hjørne. 3-0 til mesterne.

Det var også resultatet til pause, som Schalke måtte rose seg lykkelig for, ettersom Bayern i første omgang hadde hatt sjanser til mye mer.

Andre omgang hadde knapt startet før Leroy Sane skapte en situasjon. Schalke-forsvaret klarte ikke å fange ham, og deretter satte han ballen over til Gnabry, som kunne sette ballen i det tomme nettet og gjøre det 4-0.

Det fikk ikke Bayern til å stoppe bare et sekund.

Hjemmelaget spilte til sjanser ganske mye hele tiden, og etter 59 minutters spill scoret de igjen.

Sane ble igjen sendt i dypet der han tok ballen ned med brystet. Igjen la han den til venstre for Gnabry, som dermed kunne fullføre hat trick. 5-0.

Og det skulle bli mye verre for Schalke.

Lewandowski var nær ved å utvide gjestenes ledelse da han fant seg helt umarkert foran mål etter en pasning gjennom midten. I stedet chippet han ballen over med en rabona til Thomas Müller, som spylte ballen i mål til 6-0.

Det var 7-0 minutter senere da Kimmich utnyttet groteskt dårlig Schalke-forsvarsspill for å igjen sende Sane i dypet. Denne gangen avsluttet kantspilleren selv med stor sikkerhet.

Rett etter målet ga Bayern hvile til Boateng, Sane og Gnabry og satte noen yngre krefter på plass.

Blant annet 17 år gamle Jamal Musiala, som dukket opp bare ti minutter etter bytte. Den unge kantspilleren fikk ballen fra Lewandowski på venstre ving, og etter et par gode trekk inn på banen banket han ballen i mål i det korte hjørnet.

8-0 til Bayern etter 81 minutter.

Herfra slapp Bayern München gassen litt mot slutten, og derfor endte kampen 8-0 til den forsvarende mesteren, som dermed har satt kursen for nok en sesong på toppnivå.

Bayern München – Schalke 04 8-0

4′ 1-0 Serge Gnabry
19′ 2-0 Leon Goretzka
31′ 3-0 Robert Lewandowski
47′ 4-0 Serge Gnabry
59′ 5-0 Serge Gnabry
69′ 6-0 Thomas Müller
71′ 7-0 Leroy Sané
81′ 8-0 Jamal Musiala