Danskene elsker denne karen.

Åge Hareide sier til den svenske Fotballkanalen at agenten hans har snakket med flere klubber.

Det var meningen at Åge Hareide skulle lede det danske herrelaget på EM i sommer i København. På grunn av corona-pandemien er mesterskapet utsatt i et år, men da får ikke Danmark glede av å være ledet av Åge Hareide.

Les: De Gea uro aktualiserer Henderson og Onana

Kasper Hjulmand er ansatt som ny landslagssjef til tross for at Danmark aldri har hatt en mer vellykket landslagssjef enn Åge Hareide.

67 åringen har ikke noen planer om å pensjonere seg og forteller om hva som skjer fremover til Fotballkanalen.

«Agenten min har vært i kontakt med klubber, men før EM, som nå er utsatt, ønsket jeg ikke å fokusere på hva som ville skje etter mesterskapet. Jeg har ikke tenkt for mye på det heller, men har stort sett prøvd å høre på rådene som er akkurat nå og prøve å unngå å bli syk»

Nordmannen vil imidlertid ikke være spesifikk i forhold til hvilke klubber, men han nevner at han har vært strålende fornøyd med oppholdet i Super League og Allsvenskan.

Les på Popidol: Neymars eks-kjærste arrestert

Hareide har tidligere ledet blant andre Brøndby og Malmö.

«I tillegg har det kommet tilbud fra Norden.Jeg har hatt det bra i Norden. Jeg har hatt muligheten til å prøve noe annet, men jeg tror jeg har hatt noen veldig gode jobber i Norden. Jeg hadde ikke behov for å reise bort. Det har helt sikkert kommet tilbud fra Norden, også i det siste, men coronaviruset har satt en stopper for det hele.»

«Allsvenskan og Super League er de mest kjente i Norden. Jeg har vært der og følt det, og tiden i Malmö FF var helt fantastisk. Jeg likte virkelig Skåne. Vi får se hva som skjer fremover»

Åge Hareide ble ansatt som en dansk trener i mars 2016.