Har funnet svaret.

Manchester United er bekymret for den siste nedgangen i prestasjoner fra deres førstekeeper David de Gea noe som aktualiserer alternativer som Dean Henderson og Andre Onana.

De Gea, som har vært koblet til Real Madrid i lang tid avsluttet den spekulasjonen ved å signere en ny lukrativ kontrakt i september.

Les: Herrera: Dere tar feil om Paul Pogba

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har ikke gjort annet enn å støtte sin førstekeeper, men ifølge Transfer Window Podcast er klubben stadig mer opptatt av hans formen. – En form som ble dårligere rett etter han signerte en forlengelse.

Insidere har ikke bare hengt seg opp i den nedadgående formen til sin stjernekeeper ikke like De Geas kritikk av Solskjær og hans taktikk, kritikken endte i første omgang hans kandidatur til å være kaptein.

Les: Har utviklet et elendig forhold til Jose Mourinho

Utlånte Dean Henderson har 10 kamper for Sheffield United i Premier League og blir sett på som den mest kostnadseffektive måten å holde De Gea på tå hev fremover.

Henderson – som ble en del av Englands landslagstropp i oktober – ønsker imidlertid garantier for at han blir Uniteds nummer én hvis han skal komme tilbake til Manchester.

Manchester United ga et mislykket bud på Ajaxs Andre Onana i fjor sommer, det Kamerun-keeperen har levert i Eredivise siden da har på ingen måte svekket hans kandidatur.

Transfer Window Podcast sier at Ajax regner med at de ikke kan stanse et slag av Onana og skal allerede være med i de samtalene som er åpnet.

Det er også en mulighet for at Manchester United kan bringe Henderson tilbake til de gjenværende kampene i sesongen hvis Premier League starter på nytt.

Sheffield United-sjef Chris Wilder mener imidlertid at det ville være «moralsk» bedre å la Henderson være i South Yorkshire selv om Manchester United vil ha «loven» på sin side.

Les på F7: Elon Musk en reaksjonær drittsekk