Velger noen tabber på Anfield fremfor "bakgårdsfotball". (foto: adrian, twitter)

Adrian så for seg en rolig innkjøring som backup for Alisson. Så kom skaden til brasilianeren, fullt ansvar mellom stengene hos verdens beste klubb – og noen tabber han helst vil glemme.

Historien til Adrian det siste året er spesiell. Kontrakten med West Ham var i ferd med å løpe ut og keeperen ble nedrent av klubber i Tyrkia, Mexico og Saudi Arabia. Det var også muligheter i Spania, men tydeligvis ingen av de helt store.

Les: Real Madrid skal rette opp skivebommen

33-åringen satt med godfølelsen på at tilbudet han ventet på ville komme, og tok med familien ut i ferie etter at engasjementet i London var ferdig.

-Jeg hadde gode muligheter, men det var ingen av klubbene som overbeviste meg. Jeg følte for å vente, for noe stort ville komme, forteller Adrian til Liverpools hjemmeside.

Så kom telefonen.

-Agenten ringte meg en ettermiddag i begynnelsen av august og sa: Hør etter, Liverpool har ringt meg, mimrer Adrian.

48 timer senere var kontrakten på plass.

Nå bærer det mot Premier League-trofeet på spanjolen, Champions League-trofeet «bidro han» til at Liverpool kan se langt etter. Men ikke mange får muligheten til å spille på Anfield, så vi tipper Adrian uansett er takknemlig for at han styrte unna spill i bortgjemte ligaer.

Les: Landslagsspiller klar for PSV Eindhoven