Fortsetter ferien, likevel?

Det er lett å være etterpåklok. Hos Real Madrid ser de nå at prioriteringene på overgangsmarkedet forrige sommer var en skivebom.

Det er spanske Diario AS som hevder at Real Madrid var på god vei til å signere kontrakt med supermannen fra Ajax, Matthijs de Ligt. Det endte likevel med at Eder Militao fra FC Porto ble foretrukket i Madrid, og Juventus kunne sikre seg de Ligt.

En sesong senere innser Real-gjengen at denne avgjørelsen var feil. Militao til over 500 millioner kroner har knapt vært på banen, med tillit i stusslige 9 La Liga-kamper.

Les: Bekreftet: Har signert, men aner ikke om det blir med Premier League-klubb

22-åringen har fått mye pes fra supporterne, spesielt etter det sure 2-1 tapet mot Real Betis.

Og de Ligt? Selv om 20-åringen fikk muligheten til å kaste seg inn i Serie A-racet etter at Giorgi Chielline ble skadet i august og har fått 27 kamper for de sebrastripete, er fremtiden i Torino fortsatt uviss.

Ikke overraskende går ryktene i Spania om at Real har innsett feilen de gjorde forrige sommer, og har tenkt å rette den opp ved neste mulighet.

Med Mino Raiola som representant for nederlenderen og et Real Madrid som vifter med plassen som en langsiktig erstatter for Sergio Ramos, er muligheten stor for at de Ligt «slipper unna» Maurizio Sarri som ikke har vært lett å overbevise.

For Eder Militao betyr dette trolig at drømmen om San Bernabeu knuses.

Les: Nå får vi testet linken mellom Jürgen Klopp og Dortmund-stjernen