Frank Kessié

Det er liten tvil om at Franck Kessie er ettertraktet om dagen, det han får til for AC Milan er svært imponerende, manager Stefano Pioli har gutta på pengesekken på sine knær om å forlenge hans avtale som går ut til sommeren.

Manchester United er en av klubbene som øyner et varp nå som forhandlingene mellom det som for øyeblikket må være en av Europas aller beste midtbanespillere og AC Milan står i stampe.

Les: Luis Suarez klar for å vifte med tre fingre foran Koeman

Calciomercato melder at sjefene på Old Trafford bare venter på januar måned, da kan de starte direkte forhandlinger med 24 åringen.

Det er lønn det står på for Franck Kessie og faktisk ikke så mye i forskjell hvis du ser litt stort på det.

24-åringen regnes som en av av de største profilene hos AC Milan (godt bak Zlatan, selvfølgelig). Neste sommer løper kontrakten til den ivorianske landslagsspilleren ut, og Maldini og gjengen er god vei å miste spilleren. Ifølge La Gazzetta Dello Sport har det ikke stått på AC Milan.

Den italienske avisen hevder Milan og Kessies agent har vært i forhandlinger i flere måneder om en forlengelse, der Milan har tilbudt solide 70 millioner-ish kroner i årslønn.

Likevel, fortsatt ikke noen signatur fra den råsterke midtbanespilleren med 184 kamper i Milan-drakta.

La Gazzetta Dello Sport hevder kravet fra Kessi skal være på rundt 80 millioner i bonuser.

Les på Engelske Klubber: Ny klubb for Liverpool-helt

Sportsdirektørene Michael Edwards, Leonardo, Fabio Paratici og John Murtough teller dagene til januar

Manchester United er ikke alene!

Kanskje ikke så tilfeldig han krever 80 millioner, det matcher lønningen til øvre halvdel av klubbene i Premier League. Den italienske avisen hevder Kessie er linket til Liverpool og Tottenham, og PSG har ikke sett noen problemer med lønnskravet hans hvis han holder ut til neste sommer når han spaserer ut fra San Siro på free transfer.

AC Milan mener selv de har strukket seg langt og peker fortsatt på «trange tider» etter korona. – På den andre siden, hadde de stukket seg 10 millioner opp i lønn kunne de solgt for over en halv milliard. (Transfermarkt har verdien i dag på 55 millioner euro)