Fotballbøddelen. (foto: atletico, twitter)

Luis Suarez ble tatt inn i varmen hos Barcelona i en periode av livet da frustrasjon fikk utløp i agressive bitt. Vi husker hvor takknemlig uruguayaneren var da den nye arbeidsgiveren så bort fra behovet for anger management-kurs, og satte ham i arbeid på Camp Nou mens kritikerne hans raste. Forrige sommer isolerte samme arbeidsgiver Suarez fra resten av spillerne.

Suarez har brukt mye tid på å blåse ut frustrasjonen etter behandlingen Barcelona ga ham forrige sommer, der han ble sett på som dårlig påvirkning på kompisen Messi og en has been.

Se La Liga direkte på UnibetTV

-Jeg glemmer ikke at de satte meg til individuell trening i førsesongen i fjor, sier Suarez ifølge Sport.

Som svarte på Barcelona-ledelsens behandling med å presse gjennom en overgang til rivalen og tittelkandidat Atletico Madrid. Mildt sagt motivert for å vise verden at han ikke var ferdig, bestemte Suarez seg for å gyve på fra første spark. Det startet med scoring i ny drakt, og fortsatte til Surez hadde levert 21 ligamål til Diego Simeone og betydelig bidragsyter til at Barcas rival kunne heve La Liga-trofeet.

På lørdag kveld braker det løs mellom Atletico Madrid og Barcelona. For Luis Suarez er dette et av årets høydepunkter. 34-åringen vet for seg selv at han ikke trenger noen statuer å vifte med for å vite at han er en av de ypperste i faget sitt.

Se La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A og mye mer på UnibetTV

-Jeg tok ansvar i Barcelona når Messi ikke var der. Vi spilte mot Real Madrid og jeg lagde tre mål uten ham. I Liverpool hadde jeg lignende situasjoner uten Steven Gerrard, og i Ajax var jeg kaptein som 21 -eller 22-åring. Jeg er hevet over individuelle priser, som de gir med stemmer. Jeg har alltid sagt at jeg vant to gyldne støvler i samme æra som Ronaldo og Messi… Fordi jeg vant med tall, ikke at folk stemte på meg, kommer det fra Suarez.

Teft, timing, eksplosivitet og presisjon. (foto: atletico, twitter)

Denne sesongen har 34-åringen fortsatt som i forrige. Etter syv ligakamper står Suarez med tre scoringer og stinn av selvtillit, på lørdag har han lagt inn bestilling på fler mot Barcelona.

Vi blir ikke overrasket hvis Barca-spillerne (og Koeman med karantene på tribunen) tvinges til å se en Suarez løpe rundt med tre fingre viftende i været.

OPPDATERT: Atletico vant 2-0, Luis Suarez kunne vifte med én finger mot Koeman.