Aaron Ramsey

Arsenal var pottesure da Aaron Ramsey, en spiller verdt 40 millioner euro, ikke ønsket å forlenge sin avtale og gikk gratis til Juventus for to år siden. – Han fikk en avtale med torinoklubben som var høy ikke bare fordi midtbanespilleren er ettertraktet, men også fordi han kom gratis.

Nå har lønna blitt et problem for Juventus som visstnok sparer til noe stort. – President Andrea Agnelli er en særdeles misfornøyd kar om dagen, han er fortsatt sur Superliga prosjektet ble torpedert og han trives ikke på 9.plass i Serie A (dagens seier mot Sampdoria sørget for at de klatret tre passer). – I tillegg er han direkte rasende Ronaldo dro returnerte til Old Trafford.

Les: Takket nei til en milliard pluss for kaptein Marquinhos

Det er flere klubber som er interessert i å hente Aaron Ramsey, men Arsenal som han spilte for i 11 år er foreløpig uinteressert. West Ham, Newcastle og Everton derimot ønsker alle å bringe den meget populære engelskmannen tilbake til Premier League.

Aaron Ramsey er ikke fornøyd med å starte på benken slik han ofte gjør, men mest irritert over at Juventus synes å ringe rundt med han på en salgsliste så snart et overgangsvindu nærmer seg.

Les: Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz