Have you heard, guys! (foto: newcastle)

Da Mohamed Salah scoret etter tre minutter mot Newcastle på lørdag, skrev egypteren seg inn i Liverpool-historien. Med Salah, Firmino, Mané og Diogo Jota på plass fra start, skulle dette bli en heidundranes angrepskamp som skulle vise hvorfor Liverpool fortjener en plass blant topp fire.

Så begynte Liverpool å tulle. Newcastle kom overraskende raskt inn i kampen etter den tidligere Salah-scoringen, og Alisson mått ta frem superkreftene for å stanse Sean Longstaff.

Les: Haaland-show – nekter å la Dortmund se Champions League fra sofaen

Lagene gikk til pause med Liverpool i kontroll, men et Newcastle ventende tålmodig på mulighetene som skulle komme.

Og de kom. Selv om Liverpool satte inn et vanvittig press mot Newcastle-forsvaret, kom Callum Wilson til avslutning på overtid. Rett på Alisson, men returen tok Wilson seg av: 1-1. Trodde vi, men ikke VAR. Hands fra Newcastle-spilleren og scoring anulert.

Les: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

Dermed skulle det være duket for hylling av matchvinner og rekordholder Salah.

Neida.

Fem minutter på overtid ble et innlegg sendt inn i feltet der ballen ble headet ned til Joe Willock som dro til, innom et Liverpool-bein og forbi en sjanseløs Alisson.

Vi kunne nærmest høre hjertepumpa til Klopp og Steve Bruce dundre på i høygir.

Det endte med en utrolig poengdeling i kampen der den ene hadde 22 skudd, mens den andre fikk produsert 7. All honnør til arbeidsgjengen fra Newcastle, en dette skulle ikke være mulig på Anfield.

Les: Watford er tilbake i Premier League