Det ble nesten Champions League for West Ham denne sesongen. – Selv om det mot slutten slakket av litt og David Moyes mannskap endte på 6.plass i Premier League har West Ham lagt bak seg en svært imponerende sesong. Ønsket om å hente Liverpool midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain har ikke sammenheng med at Jesse Lingard trolig vender tilbake til Old Trafford om noen dager. – Til det ble kom kontakten med Liverpool alt for tidlig.

Ønsket til David Moyes er litt avhendig av hvem du spør heller knyttet til usikkerhet som klubbens største stjerne Declan Rice velger å bli. Ifølge Anfield Central er Alex Oxlade-Chamberlain (27) øverst på ønskelisten, enten som en erstatter for Rice eller som en forsterkning.

Les: Wijnaldum skal stanses før medisinsk test hos Barcelona

Liverpool manager Jürgen Klopp har slettes ikke noen ønske om å selge «Ox», men med bare 12 Premier League kamper denne sesongen og en god dose skader siden overgangen fra Arsenal i 2017. West Ham vet at et salg bare er mulig hvis Alex Oxlade-Chamberlain selv ønsker det, derfor er deres kontakt med Liverpool og midtbanespilleren av det forsiktige slaget.