(foto: bold)

Det er ikke ofte vi henter frem dansk femtedivisjon, men denne historien er bare herlig.

Vi er vant til Ronaldo, Mbappé og Haaland som dundrer på med scoringen og ser på seg selv som fotballens midtpunkt, så da vi hørte en toppscorer som ydmykt er overrasket over sine egen prestasjoner, da måtte det med.

Les: 8500 tilskuere kunne feire da Aalesund rykket opp igjen

19-åringen Josef Qassem hos Hastrup FC står med 42 scoringer på 15 kamper i danske Serie 5. Kjapp hoderegning gir det nesten tre scoringer per kamp.

-Jeg er litt overrasket. Jeg trodde i begynnelsen at jeg ville runde 25 mål, så jeg er litt overrasket over at det har kommet opp i 42 scoringer, begynner Qassem til LigaBold.dk.

Toppscoreren spiller for Hastrup FC frem til sommeren 2022, men vet ikke helt hva som skjer etter dette.

-Jeg må se hvordan det går med scoringene, og ta stilling til om det er et for lavt nivå for meg og om jeg skal prøvetrene med en større klubb, kommer det ydmykt fra tenåringen med 42 scoringer.

Som avslutter med å fortelle det som betyr noe i fotballen.

-Noen av verdiene som har samlet oss som et lag her ute er at vi går inn for at alle skal trives godt på laget og føle seg velkommen, og at man gleder seg til å komme ut og spille når det er helg. Det at man spiller med noen som man har kjent hele livet sitt, det gjør også noe, kommer det fra Hastrup-spilleren.

Vi kjenner etter å ha dekket toppfotballen i alle disse årene, at det er noe sunt også å få med denne siden av fotballen som 19-åringen representerer.

Les: Sky Sports: Ronaldo har løsningen for Manchester United