33 år gammel svenske ønsket av Manchester United

210
(c) Bilde FIFA: Landslagskaptein Andreas Granqvist

Den svenske forsvars-bautaen Andreas Granqvist ser ut som han drukket helmelk og spist grovbrød hele livet.  – Det er mange som har spilt mot han som omtaler deg som å møte en vegg, og det er en skikkelig bra egenskap for en forsvarsspiller.

VM i Russland og avslutning av kontrakten med russiske Krasnodar sammenfalt i tid og Granqiust returnerte til Sverige og Superettan, – svenskenes svar på OBOS-Ligaen. – Etter strålende innsats i VM var mange overrasket over valg av klubb.- Greit nok å dra tilbake der det hele startet, men å være så god og spille på nest øverste nivå i Sverige ??.

Les på Popidol: En fantastisk mulighet for 15 år gammel keepertalent

33 åringen er nå ifølge Fotbolldirekt.se aktuelt for en låneavtale med Manchester United, det er overraskende for en som tenkte at han skulle «roe» det ned i Helsingborg, men som sagt ikke så overraskende for alle andre.

De som fulgte med på fotball VM er ikke veldig overrasket over at landslagskapten Andreas Granqvist nå er på vei ut i den «store verden».

Han ble etter VM stemt frem som Sveriges «Nabo» en pris som deles ut av Skåneländska Flaggdag og Evening Post.

Les: Sitter her i underbuksa og tenker på Bjørn Borg

«Det føles morsomt. Jeg er utrolig stolt av prisen, det er et tegn på at vi har gjort noe fantastisk med landslaget i kvalifiseringen og i løpet av sommeren», sier Granqvist til Kvällsposten.

«Jeg vet at det er stor interesse rundt meg, og at det er det ennå. United er utrolig smigrende, men jeg har ikke hørt noe konkret».

Den svenske landslagsspilleren Andreas Granqvist har vært på fotballøya før og spilt for Wigan, i tillegg har han blant annet spilt for Genoa. – Vi må heller ikke glemme den nederlandske klubben Groningen.

– Manchester United er ikke alene, Lokomotiv Moskva og Zenit har allerede latt seg imponere og har vist sin interesse.