Fikk opp dampen i sluttminuttene. (foto: wolverhampton, twitter)

Nuno Santo og Wolverhampton hadde tatt turen til Wembley og et Tottenham som nylig hadde passert de tidligere uovervinnerlige Manchester City. Etter at Harry Kane fulgte jobb-beskrivelsen og satte inn et nydelig mål på langskudd, trodde vi alle det ville komme en overkjøring.

Så feil kan man altså ta.

Forrige kamp med Tottenham endte med en fotball -og scoringsglede som sørget for 5-0 mot Bournemouth.

Undervurder aldri en ulv. (foto: tottenham, twitter)

Det ble ingen flere Tottenham-scoringer denne kvelden. I det 72. var det Wolves-spiller Willy Bony som kom høyest på en corner og sørget for 1-1.

Ettter dette ble det nærmest musestille på den ikke-gule siden av Tottenhams midlertidige hjemmebane, Wembley. I løpet av de siste ti minuttene scoret nemlig de Ulvene to mål på fem minutter.

Og der fikk Ulvene rakettfart mot nye høyder. (foto: wolves, twitter)

Les: Nå er det ikke tvil lenger – Ronaldo ruler!

Dette betyr at nyopprykkede Wolverhampton ligger bare 3 poeng bak Manchester United og legger press på Solskjær og gjengen fra Old Trafford.

Som vi digger denne gjengen i gult, som viser så til de grader manglende respekt for motstanderne i øverste divisjon.

Les: Steven Gerrard brøt forbannelsen!