Kalvin Phililips og Raphinha

Samtidig som det pågår intense forhandlinger for å få den brasilianske høyrevingen Raphinha til å bli på Elland Road trykker han på for å få til en overgang til Barcelona. Leeds med Jesse Marsch som relativt nyansatt manager kjemper for å unngå nedrykk fra Premier League. – Mye avgjøres på frigjøringsdagen i morgen borte på Emirates mot et Arsenal lag som kjemper for å beholde fjerneplassen og Champions League kvalifisering.

25-åringen har koblet med de fleste europeiske storklubber, men den siste tiden har Barcelona seilt opp som favoritt. Sport som bor i buskene utenfor Camp Nou rapporterte til og med at Barça var overens med Raphinha om en kontrakt i slutten av mars.

Les: The Guardian: Paul Pogba klar for overgang til Manchester City

Raphinha har ikke bekreftet informasjon fra Sport, det har ikke Leeds eller Barcelona gjort heller, det siste nå skal være at ingenting gjøres før vi et om Leeds overlever i Premier League eller ikke.

Skulle Leeds rykke ned skal det være mulig for Barcelona å kjøpe Raphinha for 25 millioner euro, skulle de bli, må de legge på kjøpesummen og bruke 15 millioner euro mer.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Leeds ligger på 17.plass med to poeng ned til Everton på nedrykksplass.