Max Aarons

Slik det ser ut nå er Norwich på vei tilbake til Premier League, de ligger på en klar førsteplass i Championship syv poeng foran Brentford og Watford. – Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons har hatt en strålende sesong som allerede har vekket interessen til Barcelona og Manchester United.

Han befinner seg nå også høyt på lista til Bayern München og det sies at landslagssjef Gareth Southgate følger Max Aarons tett med tanke på sommerens EM. Norwich sitter med alle kortene for øyeblikket, de har en lang avtale frem til 2024 og går inn i neste sesong med et lag som fungerer og med en godt innarbeidet manager i Daniel Farke som tydelig er langt bedre forberedt for det øverste nivået i England enn sist gang.

Les: Dortmund dro på seg en helt spesiell bot etter Schalke-seieren

Transfermarkt anslår verdien av Max Aarons, som har gått i gradene i Norwich til å være 20 millioner euro, vi i Sporten tror det er ca halvparten av hva Bayern, eller en av de andre frierne må ut med for å sikre det et av Englands største forsvarstalenter.

I følge Daily Mail er Max Aarons ikke en eneste som Bayern ser på. Det samme burde være tilfelle med Lesings 22 år gamle venstreback Omar Richards, som tyskerne angivelig har blitt enige om de personlige vilkårene for en kontrakt.

Og sist, men ikke minst, etter Liverpool sin tapsrekke og mange langtidsskadde har manager Jürgen Klopp innsett klubben må ha flere gode spillere i bakhånd, spesielt i bakerste rekke hvor skader lett kan komme. – Det er slettes ikke umulig du vil se Max Aarons på Anfield neste sesong.

Les på F7: 1 av 3 bruker joggebukse på jobb