19 åring får prøve seg for tyrkisk storklubb

(C9 Bilde Twitter: Hasan Hüseyin Duman til venstre

I Drammen har de en stund vært klar over at de har et virkelig talent i 19 år gamle Hasan Hüseyin Duman. -Nå er han på plass i Tyrkia etter han ble invitert til prøvespill for Antalyaspors U21-lag.

Duman har sendt en sms til Drammens Tidende hvor han forteller om oppholdet:

«Jeg ønsker å dra på prøvespill fordi det er en fin mulighet for meg å få nye impulser og opplevelser. Da muligheten kom så tenkte jeg at det var noe jeg ville. Det gir også motivasjon at flere vil se talentet mitt».

Les: Per-Mathias Høgmo sparker seg selv, oppover

Det er en heksegryte, men samtidig en fantastisk mulighet. 

19. åringen er på utgående kontrakt med Strømsgodset, men forhandlinger om en forlengelse skal være godt igang og nå sikkert med større intensitet.  – Den Tyrkiske serien er godt igang med 16 runder spilt,  Antalyaspor ligger på 7. plass med åtte poeng opp til serieleder Istanbul Basaksehir.

Les: Det kostet 270 millioner kroner å gi Jose Mourinho sparken

Det er ikke lenge siden 19.åringen fikk sin debut for Strømsgodset, 24 juni spilte han mot Ranheim på Marienlyst, siden den gangen har det blitt to Eliteseriekamper til.

«Det var en stor opplevelse og en drøm som gikk i oppfyllelse. Det er et mål jeg satte meg for i år, og det har jeg nådd nå. Det gir meg motivasjon videre» sa han til Godset.no etter debuten.

– Etter å ha løpt utpå der da Godset tok gull, er jeg nå der og spiller for A-laget selv. Det er veldig, veldig moro, sa han i juni.

Verken Kim André Madsen, Francisco Junior eller Espen Bugge Pettersen blir med Drammens-klubben videre. Også assistentrener Martin Foyston og keepertrener Pål Henning Albertsen ble takket av. Det er uvisst om Martin Rønning Ovenstad fortsetter på Marienlyst.

Strømsgodset hadde en tung sesong i Eliteserien. Det endte med 13. plass.