Det kostet 270 millioner kroner å gi Jose Mourinho sparken

Lurer det en Mbappe-overgang til Mourinhos neste arbeidsgiver?

Manchester United var sjanseløs, uten retning og bare søppel da de på søndag da tapte 3-1 mot et Liverpool lag som var langt fra i toppform.

Resultatet var egentlig ikke en overraskelse Liverpool er langt bedre enn sist sesong og bekler toppen av Premier League, mens Manchester United har vært jevnt dårlig og befinner seg godt utenfor topp fire.

Les: Jose Mourinho har fått sparken i Manchester United

Manchester United manager Jose Mourinho lot superstjerne Paul Pogba bli sittende på benken og beslutningen om å sette inn Juan Mata og Anthony Martial kom for sent for å gjøre noen forskjell.

De fleste fans har en god stund og i økende grad ønsket seg en ny manager, men klubbens ledelse har på grunn av en utbetaling på 270 millioner kroner til Mourinho hvis han får sparken inntatt en vente og se holdning. – Mange «analytikere» mener de ville sparket han for «lenge siden» hvis det hadde vært billigere å gi han sparken.

Vurderingen nå er at det er dyrere å ikke kvalifisere seg til Champions League. Sosiale medier flommer over av entusiastiske fans som synes over en kvart milliard er en pris verdt å betale for å kvitte seg med Jose Mourinho.

Midlertidig manger blir Michael Carrick.

Ifølge Duncan Castles, på The Record, ville prisen for å gi Jose Mourinho sparken bitt redusert med  25% hvis de hadde ventet til det var matematisk umulig med Champions League kvalifisering.

Vi hadde på grunn av balanse i kalenderen ønsket han fikk sparken i går, 17 desember 2015 fikk han sparken av Chelsea.

https://twitter.com/Maleka_Moroane/status/1074971574908919809