Manchester United må kjappe seg for å sikre Mourinho-erstatter

Tilbake til Real og hevne seg på all verdens idioter? (foto: united, twitter)
Top Article ad

Vi forskutter ikke en snarlig Mourinho-erstatter, men Ed Woodward og Manchester United må jobbe med flere hester samtidig. Hvis det blir et exit for portugiseren, skjer det sannynligvis raskt. Da må ledige kandidater allerede være bearbeidet.

Zinedine Zidane står i en litt befriende stilling som manageren som har oppnådd utrolig resultater for Real Madrid, gav seg på topp og har nå signalisert at han vil inn i sirkuset igjen.

Dette gir franskmannen en unik mulighet til å sitte på gjerdet og se hva de potensielle arbeidsgiverne hoster opp av tilbud. Nå har ytterligere press blitt lagt på klubbene som gjerne ser en Champions League-konge som neste manager.

Smart mann, har alle kort på hånden. (foto: zidane, twitter)

Manchester United er en av disse. Zidane har ved flere anledninger blitt koblet til United, men så lenge Jose Mourinho holder gribbene på avstand med å halte videre, har dette ikke vært reelt.

Ifølge Mirror har David Beckham allerede hatt innledende samtaler med sin tidligere lagkamerat fra Real Madrid, Zinedine Zidane. Og temaet:

Manager-stillingen for det amisiøse prosjektet Inter Miami.

Buddies. (foto: zidane, twitter)

Les: Klubben har fått navn – men mangler det viktigste

Vi tenker at Zidane bruker disse samtalene med Beckham også for å motivere andre toppklubber til å hoste opp noen jobbtilbud. Manchester United settes nå i en situasjon, der det må skje raskt – hvis det skal skje.

Vi heier fortsatt på at Mourinho skal lykkes. Selv om uavgjort mot Nuno Santo sved godt.

Les: Wolverhamtpon-stjernen til over en milliard kroner!