Antonio Valencia

Manchester United kaptein Antonio Valencia prøver alt han kan å glatte over sin Instagram tabbe (du ser den nederst) og forteller at ikke bare han, men alle spillerne står bak sin manager Jose Mourinho.  

Det har vært en kjip uke for Mourinho, han har unnlatt å vinne på hjemmebane for fjerde kamp på rad, han har tapt borte for West Ham og blitt sendt ut av Carabao Cup av Championship klubben Derby County.

Les: Serie A-klubb gjør hva de kan for å roe ryktene om Zlatan

I forkant av tirsdagens målløse Champions League kamp mot Valencia ble det hevdet at han ikke lenger snakket med Mourinho etter manglende deltagelse i Derby kampen.

Troverdig? eller bare et forsøk på å beholde kapteinsbindet?

Et kort intervju i garderoben ble han spurt om forholdet til Mourinho: ‘100%. Han er vår sjef, vi må være med ham og vi kjemper. ‘

Les på Popidol: Hellboy poster lever opp til navnet «Legendary AF»

«Jeg er ikke overrasket over resultatet i kampen. Jeg har alltid sett frem til kampene våre, men i det siste har Mourninho gjort det smertefullt å se på oss. Noe må endres. Det er tid for at Mourinho går».

Det var teksten som United-kapteinen nå hevder han ikke leste på fan-innlegget til kontoen teamvalencia25.

– I går likte jeg et innlegg på Instagram uten å lese tekstet som var til bildet. Dette er ikke min mening, og jeg beklager dette. Jeg har full støtte til manageren og lagkameratene mine. Vi gjør alle vårt beste for å forbedre resultatene, skrive Antonio Valencia selv.