Frykter pensjonstilværelsen.

Løven Zlatan er ikke redd for noe, trodde vi. Nå forteller 39-åringen om sin største frykt, noe som forklarer hvorfor han jobber knallhardt for å stanse aldringsprosessen.

Alt har en ende, men for Zlatan består denne enden av et sort hull. Siden seniordebuten for Malmø FF i 1999 har dagene til supersvensken vært like fantastiske som rutinepreget.

Les: Lørdag ble Manchester United favoritt til å vinne Premier League

-Det er vanskelig for alle spillere når de går av med pensjon, for i løpet av karrieren er man nærmest programmert. Du står opp hver morgen, spiser frokost, trener, spiser, hviler og tilbringer tid med familien din. Den neste dagen gjør du nøyaktig det samme, begynner Zlatan til France Football.

Dette, det er jo bare gøy.

-Sånn har det vært for meg i 20-25 år. Den dag du stanser, den første morgenen, vil du våkne opp og si til deg selv: Hva faen skal jeg gjøre nå?, fortsetter Milan-spilleren.

Les på RadioTango.no: Madrugada ute med ny låt

-Du er nær ved å starte et nytt kapittel i livet dittt, og det skremmer meg. Hva skal jeg gjøre..?, kommer det fra Zlatan.

Heldigvis for svensken slipper han å forholde seg til det mest skremmende på jord på en stund. Nå er kroppen på plass igjen etter skade, og klar for å gjøre det han gjør best: Stå opp, spise frokost, score mål – og skryte av det etterpå.

Les: En La Liga-tittel er skremmende lite verdt i Premier League