(c) Bilde: LA Galaxy: Ble ikke noe på nordmannen.

I vår søken etter å få bekreftet muligheten for en sensasjonell overgang til Real Madrid for den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy har vi kommet over en enda større sensasjon sett med norske øyne.

Radiokanalen Cadena Copes journalist Manolo Lama fortalte om nyheten i Tiempo de Juego-programmet i natt at Real Madrid er så desperate for å score mål at de bare må ha en spiss i januar.   – De ikke har et langsiktig fokus, men ønsker å redde resten av sesongen. – Real Madrid skal også være igang med å finne en erstatter for deres nye manager  Julen Lopetegui.

Les: På vei til Santiago Bernabéu?

LA Galaxy som har hatt trøbbel i starten av sesongen i MLS har begynt å gjøre det bra igjen, mye takket være samspill mellom Zlatan Ibrahimovic og norske Ola Kamara (og ny manager). – Dette samspillet har blitt lagt merke til ikke bare av norske journalister og LA Galaxy fans.

Les: Beviset på hvorfor Manchester United skal ut å stjæle spiss

Senest i natt så vi eksempel på det da både Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic tegnet seg begge på scoringslisten for LA Galaxy og i tillegg «la opp» til hverandre.
LA Galaxy slo Minnesota United 3-1. – Kamara er nå oppe i 11.mål denne sesongen.

Sensasjon

Sporten ringte en av eierne av LA Galaxy for å bekreftet overgangen til Zlatan og for å høre hvilke tanker de hadde rundt et utlån av Zlatan. Interessen til Real Madrid om Zlatan ble bekreftet og mer til. – «Real Madrid er interessert i å leie både Zlatan Ibrahimovic og Ola Kamara i en «pakke deal». – De to leser hverandre perfekt og scorer mål begge».

Det passer perfekt for et lag i alvorlig poeng nød. – I en «normal» situasjon ville hverken Zlatan Ibrahimovic eller Ola Kamara vært aktuelle for Real Madrid.  I følge LA Galaxy ligger det en betydelig økonomisk kompensasjon i denne låneavtalen, sammen med et løfte fra den svenske superstjernen å forlenge avtalen hvis han får spille for Real Madrid.

Den siste tiden har både Manchester United og Milan snust på muligheten for en overgang for Zlatan, – Real Madrid skal være alene om å ønske seg en «angrepsspakke»

Les på Popidol: Verdens kuleste spiller? En aldri så liten mimretur