Frykter pensjonstilværelsen.

Zlatan Ibrahimovic scoret begge målene for AC Milan og vant 2-1 over Inter Milan i Serie A. Christian Eriksen som Inter Milan manager Antonio Conte aller helst ville solgt i sommer fikk nesten 30 minutters spilletid uten at det hjalp noe særlig.

Zlatan holder løftet om at «dette bare er begynnelsen»

Les: Haitam Aleesami blir lagkamerat med Mathias Normann

39 år gamle Zlatan Ibrahimovic ble den store forskjellen for AC Milan, som etter fire runder er eneste i Serie A med full pot. Inter Milan hadde mye å spille om, ved seier ville de inntatt andreplassen, men istedenfor er de nå henvist til en foreløpig sjetteplass.

Les: Manchester City våknet endelig

Ti minutter ut i kampen ble Zlatan tatt i feltet av Aleksandar Kolarov, et straffespark som først ble reddet, men med retur som svensken satt lett i mål.

Les: De 10 spillerne som har samlet flest Ballon d’Or-poeng i historien

Noen minutter senere var Zlatan tilbake på pletten. Rafael Leao la inn et vakkert innlegg som Ibrahimovic lett kunne sette i nettet til 2-0. Etter en halvtime sendte Ivan Perisic inn et flatt innlegg i retning av Romelu Lukaku som han lett ekspederte i mål.

Det kom ingen mål i andre omgang og dermed vant AC Milan 2 – 1.

Inter Milan – AC Milan 1-2
13′ 0-1 Zlatan Ibrahimovic
16′ 0-2 Zlatan Ibrahimovic
29′ 1-2 Romelu Lukak