Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har i en alder av 42 år lagt fotballskoene på hylla, men han forlater garantert ikke rampelyset og trolig heller ikke fotballen. – Den siste klubben han spilte for AC Milan er på for å få Zlatan til å ta en rolle i klubben, hvilken diskuteres i disse dager.

Vi vet at man blir rik av å spille fotball, men det som blir avslørt i et intervju med Piers Morgan er ganske utrolig.

Les: Manchester Evening News: I gang med forhandlinger

Zlatan Ibrahimovic var i flere år en av verdens beste angrepsspillere, han spilte for store klubber som Juventus, Inter Milan, AC Milan, Barcelona, ​​​​Paris Saint-Germain og Manchester United. Samtidig har han også i flere år hatt flere svært vellykkede prosjekter utenfor fotballbanen.

Zlatan Ibrahimovic har en formue på en halv milliard dollar omtrent 5,5 milliarder kroner.»

«Ja, men det bryr jeg meg ikke om»

Piers Morgan spør om Ibrahimovic vet hvor rik han er, og sier at han er verdt rundt en halv milliard dollar

– Ja, men det bryr jeg meg ikke om. Hvis jeg dør i morgen, hva da? Jeg tenker på neste steg. Det er ikke viktig for meg

Ibrahimovic mener at det ikke er viktig for ham, da penger ikke betyr lykke: «Penger skaper problemer, også i familier. Penger gir stress, jo mer du har jo mer stress. Hvor ender det? Du kan leve et godt liv med normalt med penger, men hva er normalt med penger? Jeg har vært på begge sider. Jeg har vært pengeløs og vokste opp i en familie der faren min dro inn 1000 euro i måneden, og vi hadde det fortsatt bra. Du må betale regninger og sånt, og så vet jeg ikke hva som er igjen. Det var pengene hans, og han ga meg penger når jeg trengte dem, men jeg hadde et godt liv»

LES: Enig med Rune Almenning Jarstein utenfor rettssystemet

«Penger gjør livet ditt lettere, men jeg tror ikke det gir deg glede. For meg er glede forskjellige øyeblikk. Du kan glede deg over en situasjon nå. Drømmen min var å komme til Barcelona, ​​men etter et år var det marerittet mitt. Så det handler om øyeblikk.»