Zlatan: «Dere får nyte mens jeg er her»

Kommer det riktige tilbudet, kommer Kong Zlatan! (foto: la galaxy)
Top Article ad

Vi har tidligere skrevet om den svenske superstjernen sine planer om en retur til Europa. En konspirasjonsteori som vi finner spesielt underholdene er som følger; LA Galaxy stjerne Zlatan Ibrahimovic returnerer til Manchester United, men først når Zinedine Zidane overtar som manager. 

Les: Zlatan gjør seg klar for comeback i Europa

Daily Express har fått med seg de samme ryktene og skrev at det kunne tenkes at han ville være reserven til Romelu Lukaku i Manchester United.

Da Zlatan denne uken møtte pressen før byderbyet mot Los Angeles FC fikk han spørsmål om en eventuell overgang når hans kontrakt går ut etter sesongen. (Kampen spilles 4:30 om natta norsk tid)

Les: Zinedine Zidane er den hotteste dama i klassen

Zlatan Ibrahimovic sitt svar er kryptisk.

«Vi får se. Jeg føler meg levende igjen. Jeg hadde en skade som folk har glemt etter at jeg startet å levere allerede etter to minutter. Jeg kjenner meg i god form» sa Ibrahimovic og la til hvor godt han trives i Los Angeles.

«Jeg liker lagkameratene mine og jeg liker klubben, menneskene i den og byen. For øyeblikket er jeg her, så dere får passe på å nyte mens jeg er her» sa Ibrahimovic til Archy Sport.

Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu

Les: Analyse av La Liga på Oddsen.nu