Zidane har klart seg bedre enn italieneren.

Helt siden Zinedine Zidane ble hentet tilbake til Real Madrid har ting gått litt trått til tross for noen storkjøp blant annet Eden Hazard.

Den ekstreme suksessen fra første «runde» som Real Madrid manager med tre kjappe Champions Laegue pokaler på rad ser ikke ut til å gjenta seg, det som dog fortsetter er det dårlige forholdet mellom manageren og Gareth Bale.

Kan maktkampen være over?

Forholdene på Santiago Bernabéu minner mest om en såpeopera, klubbens president Florentino Pérez er ikke glad i Zinedine Zidane og han er særdeles glad i og beskyttende ovenfor Gareth Bale.

Les: Beckham skjærer opp klubblogoen

Den spanske avisen AS skriver at Real Madrid har bestemt seg for å beholde Zinedine Zidane som manager etter at president Pérez har skjønt at hans skjebne sammenfaller med sin manager. – Den beskyttende hånden over Gareth Bale er med det borte.

Real Madrid skal ifølge AS også forholde seg til en virkelighet med mindre inntekter i en ubestemt periode. Corona pandemien vil sende verden inn i en depresjon som trolig varer ut året, lenge etter at selve viruset har sluppet taket. Gareth Bale sin ekstremt høye lønn har gått fra å være et irritasjonsmoment til et reelt problem.

Bale har nesten sluttet å spille, han fikk 15 minutter mot Manchester City i det første oppgjøret i Champions Leagues åttedelsfinale, og var ikke på banen i El Clásico.

Les: Forbanna Real Madrid sjefer tilbyr Tottenham og Chelsea superstjerne

Det som skulle være en hemningsløs shoppingsommer er nå kraftig redusert, det skal være plass til bare en Galáctico i sommer.