Zinedine Zidane om Gareth Bale: «Jeg skal snakke med han»

Grow up!.

Oppturene for Gareth Bale etter han kom til Real Madrid har vært mange siden han kom fra Tottenham i 2013, men forholdet hans til Zinedine Zidane har vært og er vanskelig. 

Hans lagkamerater har beskyldt han for å ikke være sosial, ikke gidde å lære seg spansk og å tenke mer på golf enn fotball. – Og på tirsdag leverte Bale ny ammunisjon til kritikerne da han ankom Real Madrids Champions League-kamp mot Club Brugge etter at kampen hadde begynt.

Les: Marca: Martin Ødegaard blir historisk

Zinedine Zidane hadde ikke inkludert Bale i troppen sin for kampen på Santiago Bernabeu, men det er likevel forventet at spillere møter opp og gir laget sitt støtte.

Bale klarte imidlertid ikke å nå kampstart klokken 18.55. Skjebnen ville til og med at fotografer skulle fange ham som ankom stadion klokken 18.59 – da var kampen i full gang. Om det var trafikken som forsinket Real-stjernen eller om han var en spasertur forbi golfbanen, er ukjent, men forsinkelsen fant visstnok veien raskt til de spanske mediene.

Les på Popidol: Manchester United-legende Rio Ferdinand giftet seg med realitystjerne

«Det er en fornærmelse»!
Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Zinedine Zidane og Gareth Bale er ganske anstrengt, og mangelen på disiplin ser ikke ut til å gjøre sistnevnte situasjon i Real Madrid mye bedre.

Zidane avslørte på pressekonferansen i forkant av helgens kamp mot Granada at han akter å snakke med Bale.

«Det forblir internt. Du har informasjon som du ikke trenger. Jeg trenger å snakke med spilleren, men jeg trenger ikke å fortelle deg hva jeg sa. Jeg snakker med spillere, men du har ikke den informasjonen»

Real Madrid møter Granada i La Liga klokka 16.00 i dag, og Gareth Bale er denne gangen med i troppen.

Welshman er oppført for to scoringer i den beste spanske ligaen denne sesongen. Real Madrid leder ligaen foran Granada, som besøker Santiago Bernabeu.

I tillegg til å snakke med Zidane, kan Bale også se frem til å måtte spytte i Real Madrids bot-kasse.