Zinedine Zidane: «Ja, så klart kommer til å returnere til treningsfeltet snart»

Zinedine Zidane

Tre Champions League triumfer på rad med Real Madrid betyr at Zinedine Zidane ikke trenger å anstrenge seg nevneverdig for å lande enhver managerjobb.- Dog er økonomi en begrensing. 

Til tross for at en rekke klubber er aktuelle er det Manchester United som alle peker på hver eneste gang Jose Mourinho sier noe dumt, det ser ut til å utvikle seg uro i garderoben eller de taper en kamp.

Les: Nok en kandidat trekkes frem til jobben hos Manchester United

Zinedine Zidane som har slappet av siden han sluttet i Real Madrid i sommer forteller til TVE at nå er det ikke lenge igjen: «Ja, så klart kommer jeg til å returnere til treningsfeltet snart. Det er der jeg har vært hele livet, og det er det jeg liker å gjøre»

Dirigenten gjør seg klar.

For en måned siden fortalte den franske suksessmanageren at han regner med å bli tilbudt Jose Mourinho sin jobb, hvis han får sparken.  Så pass sikker skal han være at forberedelsene allerede er igang. I følge Daily Mail har han laget en ønskeliste på spillerkjøp, den skal inneholde noen gamle kjente og noen som han ikke har jobbet med før. – Listen består etter sigende av Toni Kroos, Thiago Alcantara, James Rodriguez og Edinson Cavani.

Les: Eric Cantona: Jeg er klar for Manchester United!